please select  
 
 
     
   
 kezdőlap    kapcsolat    hírek    site map  
 
 
  Keresés  
  Népszerű keresőszavak:
hoppe, moralt, msts, cpl, domoferm, vest, kilincsek, tolóajtó, harmónika, hoppe tokyo f9
 
 
 
   
 
 
 
 
   

 

DOMI-HOLZ FA BEJÁRATI AJTÓK

BEJÁRATI AJTÓKFa bejárati ajtók
nyomtatható verziócikk küldése emailben
Fa bejárati ajtók a hagyomány és modern esztétika nevében
 

Egy nagy filozófus mondta: „ Ugyanabban a környezetben mindenki egy másik világban él.” És valahogyan igaza van.

Tekintse meg a típusválasztékot >>

Minden embernek megvan a saját ízlése. És éppen a bejárati ajtó az, amely a látogató számára pontosabb benyomást nyújt a mögötte lakó ember személyiségéről.

Design/Fa
A Design bejárati ajtók otthonának igazán különleges jelleget kölcsönöznek. Megragadó a designjuk amelyet professzionális gyártási módszerek alkalmazásával készítünk el. Összetéveszthetetlen kinézetükkel különleges akcentust teremtenek és kifejezik a magas minőség iránti igényességet.

Klassik/Fa
Engedje meg, hogy bemutassuk: A Klassik bejárati ajtók. Szolid építési módjuk és finom kidolgozásuk az igényes kézművesség és az innovatív gyártás mesteri bizonyítványa. Időtálló formaviláguk garantálja, hogy még sok év elteltével is tetszeni fog Önnek.

Az átlagosnál magasabb minőség: fa bejárati ajtók.
A magas minőségű fa-összetett anyagok alkalmazásával készült ajtólapok a szendvics építési módon alapulnak, és habosított PUR-maggal rendelkeznek. A habosítás garantálja, hogy a tömítőanyag a legkisebb résbe is behatol, és ezzel biztosítja Önnek az optimális hőszigetelést.

 

gh_faaj_01.gif

Minden oldalról egyformán szép. Mindegy, hogy éppen hazajön, vagy távozik. Az Ön DOMI-HOLZ bejárati ajtaja mindig profilt mutat. Valamennyi modell kívül és belül magával ragadó designnal rendelkezik. Mindegy, hogy keretprofil, az ajtótábla széle, vagy használat – a DOMI-HOLZ fa bejárati ajtói belül is megtartják, amit a külsejük ígér.

Kettős vízvető éllel ellátott fa lábazat gondoskodik a kiegészítő hőszigetelésről.
Az ajtók teljes szélességükben akadálymentes termikusan elválasztott padlóküszöbbel vannak ellátva és két tömítési síkkal rendelkeznek.

gh_faaj_02.gif Rétegről rétegre az optimális hőszigetelésért.
A DOMI-HOLZ fa bejárati ajtók lelke a hőszigetelő mag. Erre kerül a párazáró réteg, amely garantálja, hogy az fa évszakonként eltérő nedvességtartalmát minimális szinten tartsa. Az erre rákerülő átmenő faanyaghok különleges furnírok, amelyeket különlegesen időjárásálló ragasztóanyag rögzít.

Ebben a formában összeépítve valamennyi fa bejárati ajtó garantálja az optimális hőszigetelést és az alaktartást.

Jó szigetelés egy hideg világban.
Egy a padlóküszöb alumíniumát a fától egy hőszigetelő műanyag ütközőléc választja el. A hőszigetelés ebben az esetben meggátolja a horonytömítés eljegesedését és csökkenti az U-tényezőt (korábban K-tényezőt). A küszöb anyag különösen lépés-és roncsolásálló kivitelű. A csúszó tömítés védelmet nyújt a csapó eső ellen és teljesíti a szigorú RAL irányelv A igénybevételi osztályra vonatkozó előírásait.
gh_faaj_03.gif


Egy szép hagyomány: Tömörfa bejárati ajtók.
Szendvics szerkezetű high tech bejárati ajtóink mellett különösen attraktív ár/teljesítmény arányú klasszikus tömörfa bejárati ajtókat is kínálunk Önnek. A DOMI-HOLZ tömörfa bejárati ajtói a bevált kézműves hagyomány szerint háromrétegű ragasztott lécekből készülnek. Így a bejárati ajtó profilja tökéletesen illeszthető az ablakprofil kialakításhoz. A tömörfa bejárati ajtókhoz csak válogatott magas minőségű alapanyagot használunk. És ez így jól is van. Hiszen a DOMI-HOLZ tömörfa bejárati ajtói robusztusak, ellenállók , elegánsak és könnyen tisztán tarthatók.

Kérjük vegye figyelembe, hogy a képen ábrázolt felületek a valóságban csekély eltérést mutathatnak. Amint ez a fenti metszetrajzon látható, a tömörfa bejárati ajtó a főprogrammal ellentétben nem rendelkezik külső üveg és profiltartó kerettel. Ettől eltekintve a tömörfa bejárati ajtók pontosan ugyanolyan elegáns megjelenésűek, mint az ábrán látható modellek.

 2013.07.10.

kezdőlap | kapcsolat | vásárlási információk | hasznos linkek
  Copyright 2008 © DOMI-DÓR Kft. Minden jog fenntartva!
created by Z3design
 
bejelentkezés

AJÁNLATKÉRÉS
Az ÖN kosara jelenleg üres!

10 LEGNÉPSZERŰBB KERESŐSZÓ
hoppe, moralt, msts, cpl, domoferm, vest, kilincsek, tolóajtó, harmónika, hoppe tokyo f9

Látványterem

ELÉRHETŐSÉGEINK

1117 Budapest, Budafoki út 70.
Tel: +36 1 206 1913
Fax: +36 1 206 1897
Email: sales@domidor.hu
bővebben >>

elérhetőségeink >>

ÚJ !!! FOTÓK A BEMUTATÓTEREMÜNKRŐL
fotók a bemutatóteremről >>


HÍRLEVÉL LEIRATKOZÁS

Az alábbi form kitöltésével Ön leiratkozhat hírlevelünkről.

email